داستان موسي در قرآن فوق العاده آموزنده است. نکات بسياري در آن است که قابل تطبيق با زمانه ي ماست. با اين وجود سياستمداران وقت صدا و سيما ترجيح دادند با اين که داستان موسي حتي براي بيننده ي تلويزيوني هم هيجان انگيزتر است، به جاي موسي در مورد يوسف فيلم بسازند. احتمالاً به اين علت که موسي پيغمبر يهوديان است!!!

من فکر مي کنم اين سياستمداران به خاطر اين تعصب شيطاني نسبت به مذهب خود در آن دنيا به شدت مؤاخذه خواهند شد. به آن ها گفته خواهد شد: حالا براي من مسلمان بازي در مي آوريد؟ مگر نشنيده بوديد که نبايد بين پيغمبران خدا فرق گذاشت؟

حتي داستان يوسف هم که از تلويزيون پخش شد، بيش تر حکايت يک عشق و عاشقي سطحي بود تا داستاني که خداوند در قرآن براي آرام کردن پيامبرش، محمد، در مورد رنج هاي يوسف آورده.

به هر حال در داستان موسي آمده که سامري گفت: "آن چه را ديگران نديده بودند، ديدم و يک مشت از جاي پاي رسول برداشتم" و با آن گوساله ساختم. شما در نظر بگيريد در همين دنيايي که ما فعلاً در آن به سر مي بريم، دانشمندان عليا حضرت به گونه اي مشابه با آزمون و خطاي بسيار مي توانند تشخيص دهند فلان ماده اگر در فلان شرايط قرار گيرد، انفجار اتمي روي مي دهد. اين دانشمندان واقعاً از جزئيات چنين رويدادي آگاه نيستند و فرمول ها و تئوري هايي که در اين زمينه به خورد ما مي دهند، همه افسانه پردازي است. آن ها مثل سامري پي برده اند که در طبيعت يک چنين قانوني حکم فرماست. و درست مثل سامري با استفاده از همين قوانين براي ما اسباب بازي مي سازند و ما را وادار به تعظيم در برابر آن مي کنند.

به عنوان مثالي ديگر دانشمندان علم شيمي با تمرين بسيار پي مي برند فلان ماده اگر با فلان ماده ترکيب شود، ماده ي سومي به وجود مي آيد. آن ها فقط پي به يک قانون طبيعي وضع شده توسط خدا مي برند و بحث از مسائلي مثل استوکيومتري واکنش و غيره همه قصه است. يعني بر بسياري  پديده هاي طبيعي قانون قابل نوشتني حکم فرما نيست؛ اميدوارم توانسته باشم مقصود خود را بيان کنم.

در مثالي ديگر از داستان موسي وقتي که ساحران مارهايشان را در مقابل موسي به حرکت در مي آورند، او ابتدا مي ترسد. ولي خدا او را آرام مي کند و اطمينان مي دهد که "انک انت الاعلي". خدا مي گويد بگذار شياطين مهره هاي خدا در گود بيندازند، مکر من بسيار فراگيرتر است.

اميدوارم با قدري انديشه و تدبير به شکل جدي به خدا ايمان بياوريم.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حدیث دل العمرية تحت المجهر وبلاگ امیر مهدی شرکت ایان اسید سولفوریک وبلاگ ساختمان سازان ایران (نرده استیل,نرده شیشه ای,نرده آلومینیومی,حفاظ استیل,پله استیل,نمای اسپایدر,نمای کامپوزیت) آکادمی نویسندگی مانتیکور